۱۳۹۶/۱۲/۰۶
اجرای طرح شهردار مدرسه گامی نو در احیاء فرصت های توسعه شهری
همزمان با روز ملی مهندس، احکام شهرداران مدارس شهر کهریزک با حضور بخشدار ، شهردار ، رییس آموزش و پرورش منطقه و اعضای شورای اسلامی شهر ، کهریزک، اهداء شد.

محسن یوسفی، مسئول امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری کهریزک خبر داد

اجرای طرح شهردار مدرسه گامی نو در احیاء فرصت های توسعه شهری

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ محسن یوسفی با اعلام این خبر گفت : در راستای ارتقاء سطح آگاهی های عمومی به ویژه جامعه دانش آموزی به عنوان زیرساخت منابع انسانی کشور در حل مسائل و معضلات شهری و افزایش میزان مشارکت مردم در تحقق اهداف توسعه شهری و نقش دانش آموزان در این خصوص طرح شهردار مدرسه درسطح مدارس شهر کهریزک اجرائی می گردد .

وی در تکمیل این خبر افزود: شهرداران مدارس سعادت اولیاء، سلیمی جهرمی، احمد خمینی و سیدالشهداء شهر کهریزک پس از انجام فرآیندهای لازم انتخاب و فعالیت خود را به عنوان شهردار مدرسه آغاز می کنند .

مسئول امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری کهریزک اظهار داشت: در این مراسم تفاهم نامه ای با حضور بخشدار کهریزک بین شهرداری و آموزش و پرورش کهریزک مبادله گردید .

که براساس مفاد این تفاهم نامه همکاری آموزش و پرورش و شهرداری کهریزک در انجام امور فرهنگی و اجتماعی پررنگ تر می گردد .

ایشان در پایان ابراز امیدواری نموده اند که با توجه به تقویت زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی شهر شاهد شهری زیبا توأم با آرامش برای شهروندان فخیم و شریف کهریزک باشیم .