۱۳۹۶/۰۹/۲۶
اجرای طرح تفكیك پسماند از مبداء برای اولین بار در شهر كهریزك
برای اولین بار طرح تفکیک زباله از مبداء در شهر کهریزک اجرا می شود.

مهندس نعمت زاده؛ شهردار کهریزک اعلام کرد

اجرای طرح تفکیک پسماند از مبداء برای اولین بار در شهر کهریزک

برای اولین بار طرح تفکیک زباله از مبداء در شهر کهریزک اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با اعلام این خبر گفت: درحال حاضر تفکیک زباله از مبدا یکی از مهمترین دغدغه های مدیریت شهری محسوب می شود چراکه اجرای این طرح تاثیر بسزایی در کاهش حجم زباله و افزایش قابلیت استفاده مجدد ازمواد قابل بازیافت را دارد به همین منظور برای اولین بار واحدپسماند در قالب یکی از واحدهای زیرمجموعه خدمات شهری شهرداری کهریزک تشکیل شده است که مهمترین وظیفه این واحد، فرهنگسازی در بین شهروندان برای جذب مشارکت در اجرای طرح تفکیک پسماند از مبداء است.

شهردار کهریزک افزود: روزانه 70 تن زباله از سطح شهر کهریزک جمع آوری می شود که با فعالیت نیروهای واحد پسماند و اجرای طرح های آموزشی چهره به چهره برای افزایش آگاهی شهروندان جهت اهمیت اجرای طرح تفکیک پسماند از مبداء می توان تا پایان سال کاهش 10 درصدی حجم زباله های شهری را تخمین زد.

وی اظهار داشت: با آموزش وفرهنگسازی مناسب در بین شهروندان جهت تفکیک پسماند از مبداء نه تنها حجم زباله و آلایندگی های ناشی از آن کاهش می یابد بلکه یکی از ناهنجاری های مرسوم در شهرها به نام زباله گردی نیزکاهش می یابد.

مهندس نعمت زاده در پایان خاطرنشان کرد: سالهاست که اهالی شهر کهریزک به دلیل همجواری با مرکز دفن زباله آرادکوه با انواع  آلایندگی های این مرکز در قالب بوی نامطبوع، آلودگی سفره های آب های زیرزمینی و ... مواجه هستند بنابراین عوارض ناشی از تولید زباله برایشان کاملا ملموس است از این رو ما به دنبال راهکاری هستیم که بتوانیم با اجرای طرح های نوین تفکیک پسماند در بین شهروندان؛ شهر کهریزک را به عنوان یکی از شهرهای پیشگام در تفکیک پسماند از مبداء در استان و حتی کشور معرفی کنیم و این موضوع باهمکاری شهروندان در آینده ای نه چندان دور امکان پذیر است.