۱۳۹۶/۰۹/۲۶
تامین روشنایی پل عابر پیاده ایستگاه مترو كهریزك
به منظور افزایش امنیت شهروندان، پل عابر پیاده مترو کهریزک تامین روشنایی شد.

مسئول واحد تاسیسات شهرداری کهریزک اعلام کرد

تامین روشنایی پل عابر پیاده ایستگاه مترو کهریزک

به منظور افزایش امنیت شهروندان، پل  عابر پیاده مترو کهریزک تامین روشنایی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ محمد حسنی با اشاره به این خبر گفت: پل عابر پیاده مقابل ایستگاه مترو کهریزک یکی از شاخص ترین و پرتردد ترین پل های عابر پیاده شهر کهریزک محسوب می شود که در طول شبانه روز تعداد بسیاری از مسافران و شهروندان برای گذر از عرض جاده قدیم تهران قم و دسترسی به سایر نقاط شهراز این پل عبور می کنند بنابراین جهت افزایش امنیت و ترغیب شهروندان برای گذر از پل عابر پیاده، تامین روشنایی پل در دستور کار واحد تاسیسات قرار گرفت.

مسئول واحد تاسیسات افزود: نصب سیستم روشنایی در پل عابر پیاده علاوه بر افزایش امنیت تردد عابران در زیباسازی شهر به عنوان یکی از المان های ورودی شهر نیز تاثیر گذار است و پس از این تعداد بیشتری از شهروندان جهت عبور از این پل ترغیب می شود که این موضوع در کاهش آمار تصادفات این معبر نقش بسزایی دارد.