۱۳۹۶/۱۰/۱۴
بلورهای برف مهمان معابر اصلی شهر كهریزك شد
به منظور تامین روشنایی و زیباسازی معابر شهر کهریزک، المان های نوری بلورهای برف در محورهای اصلی شهر نصب شد .

محمد حسنی، مسئول واحد تاسیسات شهرداری کهریزک اعلام کرد

بلورهای برف  مهمان معابر اصلی شهر کهریزک شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ محمد حسنی با اعلام این خبر گفت: علاوه بر اجرای طرح تامین روشنایی معابر شهر کهریزک با چراغ های تزیینی پرچمی و چراغ های SMD  اکنون برای اولین بار  نصب چراغ های تزیینی بلور برف در نقاط مختلف معابر اصلی شهر به اجرا درآمده است .

مسئول واحد تاسیسات شهرداری کهریزک افزود: در راستای ایجاد چشم انداز زیبا در نقاط پر تردد شهر 20 نقطه از محور جاده قدیم تهران- قم و شهید بهشتی برای نصب المان های نوری بلورهای برفی جانمایی و شرایط نصب سیستم روشنایی فراهم شد .

وی اظهار داشت: اکنون طرح نصب المان های نوری بلورهای برفی به پایان رسیده است و این سیستم روشنایی تزیینی علاوه بر تامین روشنایی محیط، چشم انداز زیبایی را در شب ایجاد می کند .

مسئول واحد تاسیسات شهرداری کهریزک در پایان خاطرنشان کرد: درحال حاضر بر اساس تاکید شهردار کهریزک، تمامی اقدامات واحدهای اجرایی شهرداری علاوه بر اجرای خدمات رسانی به شهروندان و تامین نیازهای شهر با هدف ارتقای زیباسازی فضاهای عمومی شهر به اجرا درمی آید .