۱۳۹۶/۱۰/۱۶
طرح عمرانی زیرسازی و آسفالت میدان عبدل آباد كهریزك آغاز شد
طرح زیرسازی آسفالت میدان عبدل آباد و خیابان اصلی منتهی به میدان آغاز شد.

ناصر مصیبی، مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک خبر داد

طرح عمرانی زیرسازی و آسفالت میدان عبدل آباد کهریزک آغاز شد

طرح زیرسازی آسفالت میدان عبدل آباد و خیابان اصلی منتهی به میدان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: به منظور افزایش رفاه حال شهروندان و تردد مناسب رانندگان، طرح زیرسازی و آسفالت میدان عبدل آباد و خیابان اصلی منتهی به این میدان در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک قرار گرفته است.

وی در تکمیل این خبر افزود: اکنون طرح عمرانی زیرسازی این میدان و معبر آغاز شده است و پس از پایان عملیات زیرسازی 5هزار متر مربع از این محور آسفالت می شود.

مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک اظهار داشت: اجرای این طرح عمرانی بر اساس بازدید میدانی کارشناسان واحد عمران از محلات شهر و فراوانی مطالبات شهروندان در دستور کار واحد فنی و عمران قرار گرفته است که آسفالت این معبر تاثیر بسزایی در بهبود اوضاع ترافیکی این محور و کاهش تصادف و اصطکاک خودروها دارد.

مصیبی خاطرنشان کرد: طرح آسفالت معابر شهر بر اساس اولویت و ضرورت اجرای عملیات عمرانی در فهرست برنامه های اجرایی واحد عمران قرار گرفته است که تا پایان سال به اجرا درمی آید.