۱۳۹۶/۱۰/۱۶
نصب وسایل ورزشی جدید در فضاهای سبز معابر شهر كهریزك
به منظور ترویج فرهنگ ورزش همگانی، وسایل جدید ورزشی در بوستان ها و معابر اصلی شهر کهریزک نصب می شود.

یدالله کریمی، مسئول واحد زیباسازی شهرداری کهریزک خبر داد

نصب وسایل ورزشی جدید در فضاهای سبز معابر شهر کهریزک

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ کریمی با اعلام این خبر گفت: در راستای توسعه فضاهای ورزشی و ایجاد شرایط مناسب جهت ترویج فرهنگ ورزش همگانی برای اهالی شهر، وسایل ورزشی استاندارد در فضاهای عمومی شهر کهریزک جانمایی می شود.

مسئول واحد زیباسازی شهرداری کهریزک افزود: درحال حاضر وسایل ورزشی در تمامی بوستان های شهر کهریزک نصب شده است اما به منظور بهسازی و استانداردسازی وسایل ورزشی قدیمی، مرمت و نوسازی ست های ورزشی در دستور کار واحد زیباسازی قرار گرفته است که بر اساس این طرح جانمایی و نصب سه ست کامل وسایل ورزشی و تعمیر و نوسازی وسایل قدیمی درحال اجراست.

وی در تکمیل این خبر گفت: وسایل جدید ورزشی در فضای سبز حاشیه خیابان شهید بهشتی و مجاورت پادگان جانمایی می شود و امکان بهره مندی از این وسایل ورزشی برای همه شهروندان و عابران فراهم می شود.

مسئول واحد زیباسازی شهرداری کهریزک در پایان افزود: جهت افزایش ایمنی اهالی در حین استفاده از وسایل ورزشی، تمامی فضاهای مجاور ست های ورزشی با کفپوش های مناسب و استاندارد، ایمن سازی می شود.