۱۳۹۷/۰۷/۲۵
شهرداری پیگیر واگذار ارضی 18 هكتاری عبداله آباد
واگذاری ۱۸ هکتار از اراضی جنگل کاری عبدل آباد به شهرداری کهریزک  در جلسه ستاد فضای سبز شهرستان ری مطرح و پیگیری شد.

به گزارش واحد واحد سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کهریزک

شهرداري پيگير واگذار ارضي 18 هكتاري عبداله آباد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ داریوش خطیر با اعلام این خبر گفت: در راستای مدیریت و صیانت از فضای سبز شهرستان ری چهارمین جلسه ستاد فضای سبز  تشکیل شد و موضوع واگذاری ۱۸ هکتار از اراضی فضای سبز عبدل اباد در این جلسه مطرح و پیگیری شد. شهرداري قريب به 3 سال است كه به دنبال واگذاري اين زمين جهت جنگل كاري و توسعه فضاي سبز بوده و هست كه با استقبال از سوي مسئولان شهرستان واقع شده و كليه نهادها و ادارات ضمن تاييد و تاكيد بر تسريع در اين واگذاري متاسفانه از سوي اداره متابع طبيعي استان تاكنون اقدامي به انجام نرسيده است .

وی در ادامه افزود: باتوجه به اهمیت و ضرورت تامین منابع آب فضای سبز شهر کهریزک، تملک چاه های آب سطح بوستان ها عنوان شد و مقرر شد که اقدامات لازم دراین خصوص صورت بگیرد.

خطیر با اشاره به اعضای ستاد فضای سبز شهرستان ری گفت: این جلسه با حضور مهندس قهارپور؛ نماینده فضای سبز استانداری تهران و جمعی از نمایندگان شهرداری ها، بخشداری، دهیاری ها، صنایع شهرستان ری برگزار شد و تعدادی از موضوعات درخصوص  حفظ و نگهداری از فضای سبز شهر مورد بررسی و هم اندیشی قرار گرفت.