يکشنبه, 17 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۴/۲۰
بازدید سرزده معاون عمرانی استاندار تهران از شهر و شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک : محمد تقی زاده؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران بدون هماهنگی قبلی سرزده در ساختمان شهرداری کهریزک حضور یافت و با همراهی اعضای شورای اسلامی شهر کهریزک از شهر و حوزه های مختلف اداری شهرداری بازدید کرد.

بازدید سرزده معاون عمرانی استاندار تهران از شهر و شهرداری کهریزک

وی در این بازدید ابتدا در واحد فنی و شهرسازی حضور یافت و از نزدیک در جریان نحوه فعالیت اداری پرسنل، میزان الکترونیکی بودن پرونده های شهرسازی و رضایتمندی  ارباب رجوع قرار گرفت.

5.3.5.0
    V5.3.5.0