يکشنبه, 17 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
بازدید نیمروزی مدیران شهر كهریزك از سطح شهر
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ بازدید میدانی از سطح شهر کهریزک با حضور اعضای شورای شهر، شهردار و مدیران شهر کهریزک انجام شد .

بازدید نیمروزی مدیران شهر کهریزک از سطح شهر

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ بازدید میدانی از سطح شهر کهریزک با حضور اعضای اسلامی شورای شهر، شهردار و مدیران شهرداری کهریزک انجام شد .

اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک از تکمیل به موقع پروژه های عمرانی شهر کهریزک تا هفته دولت خبر داد و گفت: در راستای رسیدگی به مطالبه شهروندان پروژه های عمرانی متعددی در حوزه ترافیک، فرهنگی و ورزشی و خدماتی در دستور کار مدیریت شهری تعریف شده است که بر اساس برنامه های پیش بینی شده این پروژه ها تا پایان نیمه اول سال ۹۸ در هفته گرامیداشت دولت آماده بهره برداری می شود .

شهردار کهریزک در بازدید از خیابان چهارباغ، بازگشایی این معبر پرتردد را یکی از پروژه های شاخص حوزه فنی شهرسازی و عمران شهرداری برشمرد و گفت: اجرای هریک از پروژه های شهری تاثیر بسزایی در رفع مشکلات شهر و بهبود اوضاع شهر کهریزک دارد و فرصت معتنمی را برای تبدیل شدن کهریزک به یک شهر توسعه یافته فراهم‌می کند .

در این بازدید نیمروزی از طرح های عمرانی بازگشایی خیابان چهارباغ، مناسب سازی بوستان بانوان، بهسازی معابر و بوستان های سطح شهر، نهرکشی و جدولگذاری جاده قدیم تهران قم و... بازدید بعمل آمد و شهرداری کهریزک پیشرفت فیزیکی و کیفیت اجرای پروژه ها را مثبت ارزیابی کرد .

در ادامه این بازدید شهردار کهریزک در دیداری چهره به چهره با شهروندان در جریان مشکلات و مطالبات اهالی قرار گرفت و رسیدگی به هریک از موارد مطرح شده را به مدیران حوزه مربوطه اعلام کرد

5.3.5.0
    V5.3.5.0