۱۳۹۸/۰۸/۱۸
پیام تبریك شهردار كهریزك به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت
اسماعیل نعمت زاده؛ شهردار کهریزک ، فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم( ص) را به تمامی مسلمانان به ویژه اهالی مومن و معتقد شهر کهریزک تبریک گفت.

پیام تبریک شهردار کهریزک به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت

هفته وحدت رمز سعادت و صلاح مسلمانان جهان است

نعمت زاده؛ هفته وحدت را الگوی شاخص وحدت و برادری مسلمانان جهان برشمرد و گفت:  حضرت محمد ( ص)، پیامبر مهر و رحمت بزرگترین سفیر صلح و مودت در جهان اسلام است و اکنون پس از گذشت ۱۴ قرن از میلاد و زندگی پربرکت ایشان هنوز آوازه اتحاد و انسجام اسلام ناب محمدی در جوامع اسلامی حکمفرماست و برای ما مسلمانان باعث افتخار است که پیرو چنین مکتب و آیینی هستیم.

شهردار کهریزک افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز  وحدت برای مسلمانان را رمز سعادت و سلاح ملت ها در مقابل استکبارهای جهانی اعلام فرموده اند بنابراین در راستای منویات ایشان در دنیای امروز نیز  اتحاد و وحدت  از مهمترین مسائل اساسی جهان اسلام است و نیز قوی ترین عامل توانمندی و اقتدار امت اسلام در مقابل توطئه های دشمنان و استعمارگران به شمار می آید.

نعمت زاده در پایان باری دیگر میلاد با سعادت پیامبر اعظم ، حضرت محمد ( ص ) رسول صلح و بیداری و آغاز هفته وحدت را به تمامی مسلمانان اهل تشیع و تسنن تبریک و تهنیت گفت.