۱۳۹۸/۰۸/۱۸
برگزاری كارگاه آموزشی اطفای حریق در مدرسه قیام كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ رسول قراقیه با اعلام این خبر گفت: دانش آموزان به عنوان قشر تاثیرگذار و آموزش پذیر جامعه نقش مهمی در انتقال آموزش و توصیه های ایمنی به سایر اعضای خانواده دارند به همین منظور در راستای ارتقای سطح اگاهی شهروندان، کارگاه آموزشی امداد و نجات و اطفای حریق در مدرسه قیام واقع در محله کریم آباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک

برگزاری کارگاه آموزشی اطفای حریق در مدرسه قیام کهریزک

به منظور آشنایی دانش آموزان با اطفای حریق، دوره آموزشی آتش نشانی و خدمات ایمنی در مدرسه قیام شهر کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛  رسول قراقیه با اعلام این خبر گفت: دانش آموزان به عنوان قشر تاثیرگذار و آموزش پذیر جامعه نقش مهمی در انتقال آموزش و توصیه های ایمنی به سایر اعضای خانواده دارند به همین منظور در راستای ارتقای سطح اگاهی  شهروندان، کارگاه آموزشی امداد و نجات و اطفای حریق در مدرسه قیام واقع در محله کریم آباد برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه آموزشی، روش های مختلف خاموش کردن آتش، پیشگیری  از حریق و امدادرسانی در زمان وقوع حادثه از سوی نیروهای آتش نشانی به دانش آموزان آموزش داده شد.

مسئول مرکز آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کهریزک خاطرنشان کرد: گروه های آموزش آتش نشانی بر اساس درخواست مربیان مدارس در مدارس مختلف شهر کهریزک حضور خواهند یافت.