۱۳۹۹/۱۰/۲۹
اجرای طرح ساماندهی آبهای سطحی در محدوده پست برق ۶۳ كیلو ولتی شهر كهریزك

اجرای طرح ساماندهی آبهای سطحی در محدوده پست برق ۶۳ کیلو ولتی شهر کهریزک

جلسه هماهنگی مدیریت شهری کهریزک با ادارات خدمات رسان بخش کهریزک در خصوص اجرای طرح جمع آوری آب های سطحی شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور؛ شهردار کهریزک با اشاره به اهمیت برگزاری این جلسه گفت: محدوده مقابل پست ۶۳ کیلو ولتی برق یکی از نقاط آبگیر شهر کهریزک محسوب می شود که در زمان بارش باران یا سرریز آب های سطحی با پدیده آبگرفتگی شدیدی در این معبر مواجه هستیم از این رو اجرای طرح عمرانی ساماندهی آب های سطحی در این نقطه نیازمند مشارکت و هماهنگی سایر ادارات خدمات رسان شهر می باشد که در این جلسه هم اندیشی لازم صورت گرفت.

وی افزود: بر اساس این جلسه مقرر شد روسای ادارات آب، برق، گاز و مخابرات همکاری لازم را با شهرداری داشته باشند تا پس از حفاری های لازم طرح عمرانی ساماندهی ابهای سطحی اجرا شود