۱۳۹۹/۱۱/۰۲
هم اندیشی مدیران شهر كهریزك با ائمه جماعات

هم اندیشی مدیران شهر کهریزک با ائمه جماعات

نشست هم اندیشی سالانه شهردار، بخشدار و اعضای شورای اسلامی کهریزک با ائمه جماعات کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور، شهردار کهریزک با اعلام این خبر گفت: هرساله هم اندیشی مشترکی با حضور بخشدار ، اعضای شورای اسلامی و ائمه جماعات مساجد کهریزک برگزار می شود و امسال نیز این نشست با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی با هدف گفتمان پیرامون احصای مشکلات شهر و تدبیر درخصوص رفع معضلات برگزار شد.

وی افزود: ائمه جماعات به عنوان معتمدان محلی و ارتباط موثر و نزدیک با اهالی به خوبی از مشکلات و آسیب های اجتماعی شهر مطلعند و این هم اندیشی تاثیر بسزایی در شناسایی مشکلات و ارائه راهکار برای رفع معضلات شهر دارد.