۱۳۹۹/۱۱/۰۲
خیابان تازه تاسیس شهر كهریزك به نام شهید"فخری زاده" مزین شد
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی یحیی پور، شهردار کهریزک با اعلام این خبر گفت: شهید فخری زاده در طول عمر پربرکت خود توفیق ارائه خدمات فراوانی به صنایع دفاعی و سایر عرصه های کشور داشته است که مجموعه اقدامات ارزشمند این دانشمند شهید، میراث ماندگار وی بشمار می‌رود و ما در مجموعه مدیریت شهرداری وظیفه خود دانستیم تا در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نام یکی از معابر تازه تاسیس این شهر را به نام این شهید بزرگوار مزین کنیم.

خیابان تازه تاسیس شهر کهریزک به نام شهید"فخری زاده" مزین شد

در راستای گرامیداشت یاد و خاطر شهید فخری زاده؛ دانشمند ترور شده حوزه صنایع دفاع یکی از معابر تازه تاسیس شهر کهریزک به نام این شهید بزرگوار نامگذاری شد.