۱۴۰۰/۰۶/۲۰
نوید آغاز عملیات ساخت پیاده راه بلوار دكتر حكیم زاده كهریزك

نوید آغاز عملیات ساخت پیاده راه بلوار دکتر حکیم زاده کهریزک

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک از آغاز عملیات ساخت پیاده رو بلوار دکتر حکیم زاده خبر داد.

وی در تکمیل این خبر گفت: به منظور ایجاد دسترسی مناسب برای اهالی و مراجعه کنندگان به آسایشگاه خیریه سالمندان و محله قلعه شیخ ، مناسب سازی بلوار دکتر حکیم زاده به طول 1000 متر در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک قرار گرفت.

محمدی فرد اظهار داشت: احداث پیاده راه دکتر حکیم زاده علاوه بر ایجاد مسیر دسترسی محلی برای عابران،  فضای دیداری مناسب و تامین امنیت عابران را نیز به همراه دارد.

سرپرست شهرداری کهریزک افزود: این پروژه در مساحتی بالغ بر 1500 متر مربع پیش بینی شده است و علاوه بر نصب کفپوش، جدولگذاری، تامین روشنایی و بازپیرایی فضای سبز نیز اجرا می شود.

طرح عمرانی احداث پیاده راه بلواردکتر حکیم زاده در چند روز آینده آغاز و به زودی  به بهره برداری خواهد رسید.