۱۴۰۱/۰۲/۱۱
دیدار و تجلیل شهردار كهریزك از معلمان شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی کلهر، شهردار ‌کهریزک باحضور در مدارس شهر از زحمات معلمان تجلیل بعمل آورد.

دیدار و تجلیل شهردار کهریزک از معلمان شهر کهریزک
شهردار کهریزک در آستانه روز گرامیداشت معلم به طور سرزده به ۴ مدرسه محلات مختلف شهر   رفت و با اهدای شاخه های گل از تلاش معلمان زحمتکش شهر قدردانی بعمل آورد.
وی در دیدار با معلمان اظهار داشت: هفته بزرگداشت مقام معلم فرصت مغتنمی برای قدردانی از زحمات  انسانهای شریف است که همواره در راستای تعالی بخشیدن به تربیت فرزندان و ساختن جامعه ای بهتر پیشگام هستند.
 شهردار کهریزک پس از دیدار با معلمان از نقاط محل برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر بازدید کرد.
 وی در این بازدید  نسبت به پیش بینی امکانات و تدابیر مناسب جهت برگزاری هرچه باشکوه تر نماز عید سعید فطر به کارکنان مدیریت شهری تاکید کرد.