۱۴۰۱/۰۲/۱۹
برگزاری آیین تجلیل از كارگران زحمتكش حوزه شهرداری كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ آیین تجلیل از کارگران زحمتکش شهرداری به همت واحد امور فرهنگی و روابط عمومی شهرداری کهریزک برگزار شد.

برگزاری آیین تجلیل از کارگران زحمتکش حوزه شهرداری کهریزک

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ آیین تجلیل از کارگران زحمتکش شهرداری به همت واحد امور فرهنگی و  روابط عمومی شهرداری کهریزک برگزار شد.

علی کلهر؛ شهردار کهریز‌ک؛ ضمن گرامیداشت روز کارگر گفت: کارگر  الگوی عمل و تحول در جامعه هستند و پیامبر اکرم( ص)  با بوسه بر دستان توانمند كارگر  منزلت عظیم  اين قشر را به تصویر کشیده است.

وی افزود: امسال به دلیل تقارن روز کارگر با ایام عید سعید فطر با کمی تاخیر برگزار شد گرچه ما براین باور هستیم که هر روز، متعلق به کارگران زحمتکش در حوزه های مختلف  می باشد و امروز  به پاس خدمات صادقانه و بي دريغ كارگران شريف، مؤمن و صبور گردهم آمده ایم تا از زحمات بی بديل آنان  ارج نهیم.

در ادامه این مراسم ضمن معرفی و تجلیل از ‌کارگران نمونه  ازتمامی کارگران حوزه خدمات شهری ، فضای سبز و سایر حوزه های اجرایی شهرداری کهریزک تجلیل بعمل آمد .