۱۴۰۱/۱۰/۰۳
برگزاری جلسه هماهنگی چگونگی اجرای طرح چتر پسماند
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ به مناسبت هفته هوای پاک جلسه هماهنگی چگونگی اجرای طرح چتر پسماند با حضور تورانی معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک و نمایندگان بخشداری، سازمان محیط زیست، آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و مدیران ذی ربط در سالن جلسات شهرداری کهریزک برگزار گردید.

برگزاری جلسه هماهنگی چگونگی اجرای طرح چتر پسماند

داود تورانی معاون خدمات شهری شهرداری کهریزک خاطر نشان کرد مهمترین عامل در اجرایی شدن این طرح تعامل و مشارکت شهروندان می باشد. شهروندان با شناسایی انواع زباله، تفکیک زباله از مبدا و مهمتر از همه کاهش تولید زباله می توانند نقش مهمی در اجرای این طرح داشته باشند.

وی افزود؛ شهرداری کهریزک در گام اول با جانمایی دو کیوسک چتر پسماند در کهریزک و قاسم آباد در کاهش هزینه های مربوط به جمع آوری و تفکیک زباله و همچنین ایجاد روحیه مشارکت در شهروندان نقش قابل توجهی را ایفا نمود.