۱۴۰۱/۱۰/۱۳
برگزاری آئین رونمایی از سردیس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ علی کلهر از رونمایی سردیس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در ورودی خیابانی مزین به نام سردار، با حضور حجت الاسلام و المسلمین استیری امام جمعه بخش کهریزک، امین بابایی بخشدار کهریزک، پیر سرایی رئیس دادگاه عمومی بخش کهریزک و جمعی از مسئولین، شهروندان و به دست پدر شهید والامقام پرویز فضل الله خبر داد.

برگزاری آئین رونمایی از سردیس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

شهردار کهریزک ضمن گرامیداشت دهه بصیرت اظهار داشت امنیت و ثبات حاکم در این مرزو بوم را مدیون خون شهدا مدافع حرم علی الخصوص حاج قاسم سلیمانی هستیم و بر این اساس زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این اسطوره جهاد و مقاومت کوچکترین دین ما به این عزیز می باشد.