۱۴۰۱/۱۱/۰۳
اعلام انزجار مسئولین شهر كهریزك از تصمیم خصمانه اتحادیه اروپا
صبح امروز دوشنبه علی کلهر شهردار کهریزک به همراه امین بابایی بخشدار کهریزک، محسن قضاتلو شهردار باقرشهر، محمد معینی رئیس شورای اسلامی بخش کهریزک و معاون مالی و اداری شهرداری کهریزک با حضور در دفتر فرماندهی سپاه ناحیه حضرت روح الله(ره) ضمن قدردانی از سرهنگ پاسدار محمود بداغی فرمانده آن ناحیه از تصمیم اتحادیه اروپا مبنی بر تروریستی خواندن سپاه پاسداران جمهوری اسلامی اعلام انزجار نمودند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر کهریزک؛ صبح امروز دوشنبه علی کلهر شهردار کهریزک به همراه امین بابایی بخشدار کهریزک، محسن قضاتلو شهردار باقرشهر، محمد معینی رئیس شورای اسلامی بخش کهریزک و معاون مالی و اداری شهرداری کهریزک با حضور در دفتر فرماندهی سپاه ناحیه حضرت روح الله(ره) ضمن قدردانی از سرهنگ پاسدار محمود بداغی فرمانده این ناحیه از تصمیم اتحادیه اروپا مبنی بر تروریستی خواندن سپاه پاسداران جمهوری اسلامی اعلام انزجار نمودند.

علی کلهر شهردار کهریزک اظهار داشت: سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در دفع اشرار منطقه مخصوصا گروه تکفیری و تروریستی داعش و همچنین برقراری ثبات در خاور میانه بر هیچکس پوشیده نیست.

وی ضمن اشاره به نقش پر رنگ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دفع فتنه های منطقه افزود: سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران همیشه بدون اهمیت به تصمیمات جانبدارانه قدرت های دنیا، با تاسی از رهنمود های رهبر فرزانه انقلاب، در مسیر آزادی و آزادگی انسان ها گام برداشته و مفتخر است که مدال های افتخار خود را از مردم ولایت مدار سرزمینش دریافت می کند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ در پایان این دیدار، مسئولین از زحمات فرماندهی سپاه ناحیه حضرت روح الله (ره) و تمامی مدافعین امنیت کشور قدردانی نمودند.