۱۴۰۰/۰۷/۲۴
تجلیل مدیریت شهرداری كهریزك از پژمان پشتام؛ نام آور كشتی ایران در جهان
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ آیین تجلیل از پژمان پشتام؛ کشتی گیر نام آور ری در مسابقات قهرمانی جهان از سوی سرپرست شهرداری کهریزک برگزار شد.

تجلیل مدیریت شهرداری کهریزک  از پژمان پشتام؛ نام آور کشتی ایران در جهان

حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک در آیین تجلیلی از کشتی گیر جوان و دارنده مدال برنز مسابقات کشتی قهرمانی جهان از تلاش و همت این جوان قدردانی بعمل آورد و گفت: درخشش جوانان ورزشکاری چون پشتام در عرصه های جهانی علاوه بر آنکه پرچم پر افتخار ایران را در جهان به اهتزاز درمی آورد بلکه الگو و افتخاری تکرار نشدنی را برای جوانان این مرز و بوم نیز رقم می زند.

سرپرست شهرداری کهریزک در ادامه افزود: استعدادیابی ورزشی و قهرمان پروری یکی از اولویت های مدیریت شهری کهریزک می باشد و امیدواریم که در آینده ای نزدیک شاهد ظهور استعداد ورزشی سایر جوانان شهرستان ری در عرصه های ورزشی ایران و جهان باشیم.

در پایان با اعطای لوح و هدیه یادبود از پژمان پشتام، ورزشکار نام ایران تجلیل بعمل آمد.