۱۴۰۰/۰۷/۲۶
روز تربیت بدنی روزی برای همه ورزشكاران و ورزش دوستان
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فرد، سرپرست شهرداری کهریزک ۲۶ مهرماه، روز ملی تربیت بدنی را به تمام ورزشکاران و ورزش دوستان شهر کهریزک تبریک گفت.

روز تربیت بدنی روزی برای همه ورزشکاران و ورزش دوستان

وی اظهار داشت: ورزش یکی از مهمترین مقوله های تاثیر گذار جامعه در حوزه سلامت جسم و روان فردی و اجتماعی محسوب می شود و با عنایت ویژه  ارتقای کمی و کیفی سرانه های ورزشی به عنوان یکی از اولویت های مدیریت شهرداری کهریزک تعریف شده است و احداث چندین  مجموعه ورزشی، زمین های چمن مصنوعی، تجهیز بوستان ها به دستگاه های ورزشی و ایجاد بستر برای تمامی رشته های ورزشی در مراکز این حوزه مصداق عینی این دیدگاه محسوب می شود.

محمدی فرد خاطر نشان کرد: روز تربیت بدنی متعلق به تمامی ورزشکاران و ورزش دوستان است و نامگذاری هفته تربیت بدنی و ورزش، فرصت مناسبی است برای ترویج فرهنگ ورزش در بین خانواده ها و توجه ویژه تصمیم سازان جامعه برای غنی سازی این حوزه پر اهمیت به شمار می رود.

سرپرست شهرداری کهریزک افزود: همانطور که ورزش در پرورش جسم و آرامش روان ما تاثیر دارد باید در اخلاق و منش افراد نیز موثر واقع شود و خوشبختانه ورزشکاران جوان و پیشکسوت شهر کهریزک  به سرمایه انسانی جوان، پویا و قطعا با برنامه ریزی های مناسب و کاربردی و نیز با سرمایه گذاری و حمایت های لازم، می توانیم شاهد درخشش هر چه بیشتر ورزشکاران و قهرمانان رشته های مختلف ورزشی در عرصه رقابت های ورزشی باشیم.

وی در پایان باری دیگر فرارسیدن هفته ورزش و تربیت بدنی را به تمامی دست اندرکاران امر تربیت بدنی و ورزش،مربیان ،ورزشکاران ،داوران ، پیشکسوتان، قهرمانان ورزشی و حامیان ورزشی تبریک گفت.