۱۴۰۰/۰۷/۲۶
برگزاری ستاد مدیریت بحران برای پیشگیری از معضلات شهر كهریزك
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ دومین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری کهریزک با مدیریت وحید فروغی جانشین رئیس ستاد بحران شهر کهریزک در سال ۱۴۰۰ با حضور نمایندگان ادارات عضو ستاد برگزار شد.

برگزاری ستاد مدیریت بحران برای پیشگیری از معضلات شهر کهریزک

حسین محمدی فرد؛ سرپرست شهرداری کهریزک برگزاری جلسات ستاد پیشگیری و هماهنگی فرماندهی عملیات پاسخ به بحران  را یکی از مهمترین جلسات هم اندیشی در خصوص پیشگیری از وقوع حوادث و بحران های شهر عنوان کرد.

وی افزود امروز دومین جلسه مدیریت بحران با حضور نمایندگان پزشک قانونی، جهاد کشاورزی، سازمان حمل و نقل ترافیک، بازرسی و حراست شهرداری، اداره گاز، مرکز درمانی و... در محل شهرداری کهریزک برگزار شد و باتوجه به آغاز نیمه دوم سال، مشکلات و بحران های احتمالی فصل پاییز و زمستان و بررسی و معضلات مطرح شده در جلسه گذشته مورد بحث و رسیدگی قرار گرفت.

گفتنی است تاکنون ۲۱ جلسه ستاد مدیریت بحران با موضوعات مختلف با محوریت شهرداری کهریزک برگزار شده است.