۱۴۰۰/۰۷/۲۷
هفته وحدت نقطه آغاز همدلی مسلمانان جهان است
به گزارش روابط عمومی شهرداری کهریزک؛ حسین محمدی فردی؛ سرپرست شهردار کهریزک فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت محمد مصطفی(ص)، پیامبر صلح و دوستی و فرا رسیدن هفته وحدت را به همه مسلمانان به ویژه اهالی شهر کهریزک تبریک گفت.

هفته وحدت نقطه آغاز همدلی مسلمانان جهان است

محمدی فرد، هفته وحدت را نقطه آغاز همدلی و همبستگی مسلمانان جهان دانست و گفت: پیامبر اکرم(ص)، اخلاق و معنویت را در جامعه اسلامی اعتلا بخشیدند و این سنت همچنان پس از چندین قرن سرلوحه و چراغ راه مسلمانان جهان قرار دارد.

سرپرست شهرداری کهریزک اظهار داشت: امیدوارم همه ما مسلمانان نیز بتوانیم پیرو سنت پسندیده آن پیامبر عظیم الشان و خاندان عصمت و طهارت باشیم.

وی در ادامه باری دیگر میلاد با سعادت حضرت محمد(ص) و امام صادق( ص)، ششمین اختر تابناک ولایت را به دوستداران ائمه اطهار تبریک گفت.